Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó kell, lehetne...

Fogszabályzó kell, lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Nos, először is, meg tudják azt oldani, hogy csak az alső fogsorra tesznek? Mert nekem a felső fogsorom nagyon szép rendezett, az alsóval vannak gondok. Illetve meg tudják úgy csinálni, hogy ne látszódjon, úgyértem nem ilyen piros, lila meg hasonlók, hanem észrevétlen. és így mennyibe kerülne?

13/L

2010. márc. 19. 21:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

13/L vagyok én is, nekem nem kell fogszabályzó, de unokatesómnak igen, ezért válaszolok a kérdéseidre.

1. Igen, lehet csak alsóra tetetni fogszabályzót.

2. Hát nem tudom milyen lilára, meg pirosra gondolsz, de pl lehet "éjjeli fogszabályzó"-d, vagyis csak éjszakára kell feltenned, nappal leveheted, nem tudom, lehet, hogy van olyan is, hogy a "fogak hátsó" részére kell tenni, vagyis belülről, de ez nem biztos.

3. Nem tudom, mennyibe kerülhet :S

Azért remélem, valamennyire hasznos :)

2010. márc. 19. 21:58
 2/18 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)

hát a lila meg piros izéket nem tudom elmagayarázni, inkább mutatok képet: [link]

na ház én nem akarom hogy így látszódjon

jah és még valami: nagyon fáj az első napokban? ilyenkor miket lehet enni?

2010. márc. 19. 22:01
 3/18 A kérdező kommentje:

*elmagyarázni

*hát

2010. márc. 19. 22:01
 4/18 anonim ***** válasza:
37%

olyan nincs hogy hátulra lehet rakni. a fogaidra raknak tappancsokat amik alapból szürkék[fém szinűek] és ezt nem lehet átlátszóra csinálni. az a lila meg piros izék azok meg gumik amiket a tappancsokra raknak[ezek a gumik húzzák is a fogszabályozót és szebb is tőle] [link] -->itt van kép erről

éjszakai fogszabályzó önmagában sz*rt se ér,az csak arra jó hogy ha már levették a fogszabit akkor ne csússzanak szét a fogaid.

változó az ára,de menny már el egy fogorvoshoz ő majd megmondja.. magadnak am se tudhatod pontosan h a felsőre kell-e

13/l

2010. márc. 19. 22:05
 5/18 anonim ***** válasza:
előző vok,bocsi h ugyanaz a kép,mikor irtam még nem vettem észre h te vszoltál a kérdésedre pont ezzel a képpel..
2010. márc. 19. 22:06
 6/18 anonim ***** válasza:

na és megint 22:05ös vagyok

azt eszel amit tudsz.. semmi keményet nem szabad mert az leszedi a fogszabályozót,de egyébként sem tudnál. én 4 napig nem tudtam kb semmitsem enni.. joghurtot,pudingot sem mert a gyűrű kidörzsölte a szám és kinyitni meg becsukni is nehezen ment

egyb megszokható,én visszasirom a fogszabályozót azóta is,nekem elég rossz nélküle,de hát mindenki más,lehet csak én szerettem ennyire.

2010. márc. 19. 22:08
 7/18 A kérdező kommentje:

szóval amíg fent van a fogszabályzó addig egyáltalán nem lehet enni semmi keményet?

a felső fogsorom egyenes, arra biztos hogy nem kell, nem is engedném.

egyébként találtam egy átlátszót, itt írnak róla: [link] ha valaki már használt ilyet, meg tudná mondani, hogy mennyire hatásos?

2010. márc. 19. 22:21
 8/18 anonim ***** válasza:

ez sztem drága,és nem is mindenhol csinálnak ilyet. fogszabályozóval[orvossal] egyeztessetek,hogy ő dolgozik-e ilyennel és mennyiért. pontos árajánlatot kérjetek!

hát igazából nem szabadna keményet enni,de ez főként az első napokra szól. rágózni nem szabad,mert leszedi a tappancsot[engem ez nem nagyon érdekelt,rágóztam és csomó tappancs lejött,ezt nem ugy kell elképzelni h teljesen leesik hanem ah. van a drót{nézd meg közben mégegyszer a képet} azon fog csúszkálni nem pedig a fogadra lesz rátapadva] kenyérhéjat sem igazán szabad enni,mert attól is leesik,de majd ha ott tartassz mindent megfogsz tudni

2010. márc. 20. 08:41
 9/18 anonim ***** válasza:
A lányomnak 4 éve van alsó,felső és nagyon imádja.Mindent eszik,akár rágózik is,eddig nem okozott gondot.A kis gumikat havonta cserélik és a színét te választhatod ki és van áttetsző is.1,5 éve cserélték kb.36ezer Ft-ba került,de ez változó.Az az észrevétlen szerintem sokba kerülhet.
2010. márc. 20. 10:08
 10/18 anonim válasza:

lehet belülre is fogszabályzót tenni, barátnőmnek ott volt vagy 2 évig. ugyanolyan hatásos. csak drágább valamennyivel.

nekem van fogszabályzóm. kb. 2-3 napig fájt. bármit lehet vele enni, rágózni is lehet. és állandóba is van rendes fém ami jobban látszik, és átlátszó ami kevésbé.[kb 5-10 ezerrel drágább]

a linken a láthatatlan fogszabályzó ugyanolyan hatásos!

2010. márc. 20. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!