10 nap alatt lehet valami baja annak a fogamnak, amelyikből kiesett a tömés?
Kb. 2 éve lett betömve ez a fogam.
Tegnap kiesett a tömés belőle.
Időpontot csak mához 10 napra kaptam, másik orvoshoz pedig nem akarok menni, mert ez magánorvos, és más ne piszkáljon bele.
Ugye 10 nap alatt nem romlik sokat ez a fogam, vagy nem lesz vele nagyobb probléma tömés nélkül?
Igyekszem kerülni a vele rágást, bár olyan helyen van, hogy mégis jut oda (és bele) étel-ital. De pl. minden étkezés után legalább öblítem tiszta vízzel?
Azt tudom, hogy előtte ettem, majd fogat mostam, és kb. mindez után egy félórával vettem észre, hogy a tömés kiesett.
Sajnos én magamnak nem tudom eldönteni, hogy mi okból esett ki. Ezt hogyan tudnám eldönteni, amíg nem jutok el tömésre?
A fogszínemnél picit tűnik sötétebbnek, megnézte egyik családtagom, azt mondta, hogy nincs szerinte szuvasodva, csak mivel lyuk, így árnyék vetődhet rá.
Ez a fogam belülről volt tömve, így kívülről, ha ki is nyitom a számat, nem látni, hogy nincs már benne a tömés. Így magamnak nem tudom eldönteni.
Mégis, mit tehetek házilag, hogy ne romoljon tovább az állapota, amíg eljutok orvoshoz? Ha antibakteriális fogkrémmel bekenem ott, azt a részt, az segíthet valamennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!