Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Xanaxot bevehetek bölcsességfo...

Xanaxot bevehetek bölcsességfog műtét előtt?

Figyelt kérdés
JÖvőhéten műtik a bal alsót és iszonyúan félek tőle,mert tudom,hogy milyen...(tavaly műtötték a jobb alsót).Fájt inekció mellett is,főleg utána,és nagyon izgulok és félek..Ha előtte beveszek egy fél xanaxot,ami nyugtató,akkor lehet valami bajom? vagy az inekció nem fog úgy hatni mellette? Lenyugodnék tőle,de félek a mellékhatásaitól.
2015. nov. 4. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze vegyél nyugodtan meg dobj be rá pár feles vodkát is. #idiot
2015. nov. 4. 20:01
 2/6 Amarok Tonrar ***** válasza:
"fél xanax" Mekkora dózis felét?
2015. nov. 4. 20:10
 3/6 A kérdező kommentje:
egy sima pirula fele
2015. nov. 4. 21:05
 4/6 Amarok Tonrar ***** válasza:

Aranyos vagy...

Negyed, fél vagy egy milligrammos?

2015. nov. 4. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
0,25-ös Xanax, vagy erősebb? Ha 0,25-ös, abból nyugodtan vegyél be felet, vagy az egészet is. Én ebből egy egészet szoktam bevenni foghúzás előtt. Ez hamar kiürül a szervezetedből.
2015. nov. 4. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Be, de szólj azért a dokinak, hogy vettél be, megértik. Nekem kifejezettem kérte a gyökérkezelésnél, mert a félelem miatt öklendeztem és sok idő volt azért.

Ha 0,25 akkor beveheted nyugodtan az egészet, az elég minimális és mivel nem ismeri a szervezeted, jól hat, előtte fél órával éhgyomorra és annyit fogsz észrevenni, hogy nem pánikolsz, segít kikapcsolni arra az időre. Ha félsz a mellékhatásoktól, szólj valakinek hogy kísérjen el, esetleg legyen készenlétben, hogy szólj ha érted kell menni.

Hamar el is múlik a hatása egyébként, nem leszel fél napig ilyen, max pár óra. A fájdalmon nem segít, szóval azt kell így túlélni, ha lesz. Egyébként a pánikolástól néha sokkal erősebb fájdalmat érzünk, az is fáj, amit nem is csinálnak :D (én legalábbis).

2015. nov. 4. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!