Foggyökeret magánorvos el tud távolítani, ugye? Nem kell minden alkalommal szájsebészetre menni ilyen esetben, ugye?
A fogkoronámból már csak egy nagyon pici van meg, illetve egy óriási tömés van benne, így félő, hogy a tömés eltávolításakor letörik a pici koronarész is.
Ugye, ma már van olyan felszereltségű egy magánorvosi rendelő, hogy ilyen esetben a gyökeret is eltávolítsa?
Az orvosom nagyon jó, és benne maximálisan megbízom. Ezért nem akarok idegen orvoshoz menni szájsebészeten.
Legutóbb azt mondta, hogy rövid időn belül ki kell azt is húzni majd. De azt nem mondta, hogy ő húzza ki, vagy elküld szájsebészetre.
Gondolom, ha utóbbi volna, akkor azt mondta volna.
Ezt ő se feltétlenül tudhatja előre. Nekem most igen sokat húzott, ügyes fogorvos amúgy. Volt 2 olyan fogam amit szó nélkül megpróbált húzni, az egyiket elég sokáig próbálgatta különböző fogókkal végül nem sikerült neki, azzal a foggal még a szájsebész is megküzdött végül. :) A másiknál az volt a baj hogy ugyan hiányzott már a korona részből de az nem látszódott és evésnél én se tapasztaltam hogy belül az ínyben van el törve, ahogy megfogta ki is jött a fog fele viszont a gyökér bennmaradt és olyan mélyen hogy ahhoz azért kellett szájsebész mert a doktornőnek nincs olyan eszköze amivel ilyen mélyen bennmaradt gyökeret kitud szedni.
Viszont-e mellett volt olyan fogam amire én is laikusként azt mondtam hogy azzal tuti szájsebészetre küld, a doktornő is úgy állt neki hogy mivel úgy is le van érzéstelenítve az a terület megpróbálja de 90% hogy nem fogja tudni kiszedni, ehhez képest egy pillanat alatt kihúzta, meg is lepődtünk mindketten. :)
De ez ne ijesszen meg, én részemről kellemesen csalódtam a szájsebészetben pedig rettegtem amikor adta a beutalót a doktornő. Tényleg ne várd meg a karácsonyt és az ügyeletet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!