Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen hólyag ez a nyelvem...

Milyen hólyag ez a nyelvem hegyén? (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

Rendszeresen kijön minden hónapba kb 2x, és nagyon kellemetlen, fájdalmas. Mindig ugyanott, a nyelv hegyén jön ki. Mi lehet az oka? Listerint mar probaltam ra, nem ér semmit. Már annyira idegesít és fáj, hogy azon gondolkoztam steril tűvel kibököm és pálinkával kiöblögetem a számat, hátha hamarabb elmúlik. De félek nehogy bajt csináljak. A fogaim egészségesek, szépek. Herpeszem nagyon ritkan előfordul a szám szélén, nem vészes. Tipp?

2015. okt. 21. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem is sokszor van ilyen, igaz nekem az egész nyelvem tele van hólyagokkal ilyenkor. Én Phlogosollal, illetve pálinkával szoktam öblögetni/ecsetelni a hólyagokat.

Ha nem múlik, lehet érdemes lenne elmenned dokihoz, nekem a múltkor írt fel Telviran tablettát, ami pont az ilyen vírusfertőzésekre van, segít, hogy hamarabb elmúljon, illetve hogy ne alakuljon ki legközelebb.

Ezt általában herpeszvírusok okozzák, ezért is jó az ilyenfajta gyógyszer.

2015. okt. 21. 18:42
 2/5 szamo77db ***** válasza:
Fogorvossal nézesd meg.
2015. okt. 21. 18:42
 3/5 gehdjfztuz válasza:
pálinka! vagy szájsebész! mindenesetre a pálinka enyhiti! de ha elmész dokihoz kérj valamilyen fertötlenitöt!
2015. okt. 21. 18:51
 4/5 gehdjfztuz válasza:
rakj rá HIPOt!
2015. okt. 21. 18:53
 5/5 gehdjfztuz válasza:
vegyél rá tantum verdét!
2015. okt. 21. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!