SOS! 2 nappal foghúzás után ez normális? Gennyes? KÉP
Foghúzás után fél órával: [link]
Tegnap este: [link]
Nagyon félek, hogy vissza kell mennem szájsebészetre. Ez genny? Normális? Mit csináljak? Kedd délelőtt húzták ki a fogam, este vettem észre hogy ilyen. Néha lüktet (amikor csinálok valamit pl viszem a gyerekeket oviba) és fáj de gondolom az normális.
NE ÖBLÖGESS keddig semmivel, mert kimosod a vérdugót és begyullad!!!
Ez így teljesen rendben van, az a fehér valami a varr, csak szájban fehér színű, nem barna, a vizes közeg miatt.
A fájdalom is normális, amennyiben nem fokozódik.
Mosni már óvatosan kell is körülötte, másra pedig már nem kell figyelni.
Nyugi!
Nagyon durva foghúzàs utàn, mikor màr iszonyatosan fàjt, visszamentem a fogorvoshoz, tett a sebbe a gyökerek hslyéfe 2 pici tablettàt, màsnapra sokkal jobb volt. A művelet fàjdommentes volt. Öblögetni nem javasolt, de adott eg, fecskendő-szerű valamit, amivel a kajamaradékot óvatosan ki tudtam mosni a sebből. Corsodylt ajànlott óvatosan áztatni, szigorúan nem lötyögetni, nehogy a vérdugót kimossam. A fogam helye ezek utàn hamarosan szépen helyrejött.
A képet nem merem megnézni.
Minek ír ide olyan, akinek lövése sincs erről a dologról??? Uramisten...
Tényleg nem szabad öblögetni foghúzás után, ez a legfontosabb szabály! Nehezen gyógyuló fogmedergyulladás alakulhat ki, amivel aztán hetekig kínlódhat szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!