Foghúzás után normális egy másik fogam fájdalma?
Nekem régebben volt 1 nagyon rossz fogam hátul,elviselhetetlenül fájt,de nem mertem fogorvoshoz menni.Ha az az 1 fájt,fájt az egész oldal.
Húzás után még vagy 2-3 napig amíg gyógyult és hirtelen valami belement véletlenül akkor ugyanúgy fájt pár másodpercig körülötte is.(de alapjában nem fájt csak akkor)
Ha kb 1 héten belül nem javul,szólj a dokinak,hátha ő tud valamit segíteni.
Nekem pár nap alatt elmúlt.
Igen, érzek. Meg akkor is ha eszek vagy iszok. Parodontaxot használok már évek óta, de előtte, mikor gyengébb minőségű fogkrémet használtam, akkor volt ilyen érzés, a hideg-meleg dolgokra. Nem csak ezzel a fogammal hanem sok másikkal, azért tértem át a parodontaxra. Az érzéstelenítőt a rossz fogam mellé kaptam és párhuzamosan a számba. Amikor a fogam mellé kaptam, akkor fájt vagyis nyilallt bele ebbe a fogama. Egyébként elvileg egészséges ez a fogam.Most a reggeli kávétól is fájt, pedig nagyon lassan ittam..napi 3x mosom azóta a fogam, de nincs változás :(
Remélem a kihúzott rossz fogamról nem ment rá a gyulladás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!