A herpeszt előidézheti ha szerelmem borostás és sokat csókolózunk?
Figyelt kérdés
Hajlamos vagyok a herpeszre amúgy is,de tegnap rengeteget smaciztunk és égett után és reggelre dagadt lett,herpesz lesz felül majdnem végig.2010. márc. 16. 07:28
1/3 anonim válasza:
Ha már volt herpeszed, akkor benned van a vírus és bármikor előjöhet. Hajlamosít rá a bőrsérülés is, most ez okozhatta hogy kijött. Érdemes vigyázni még a napozással, az is kihozza, kend a szádat nagy faktorú napvédő krémmel olyankor. Ha egyéb betegséged van, és az immunrendszered nincs topon akkor is ki szokott jönni. Immunerősítés segít, én az echinacea tinktúrát, vagy szirupot szoktam szedni.
2/3 anonim válasza:
Igy van!! ez egy gyogyithatatlan betegség!!!
Ha egyszer volt akkor se mulik el teljesen csak vissza huzodik!!!
Nekem akkor jön ki ha legyengült vagyok vagy beteg lesszek!!!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!A bőrgyógyászom sem tudott rá mit mondani,hogy előzhetném meg,csak immunerősítőt javasolt.
2010. márc. 22. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!