Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az alkohol előidézheti a...

Az alkohol előidézheti a pánikbetegséget?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, kb. 7-8 éve iszik. Nem minden nap, maximum heti 4x. De ha egyszer elkezd inni, akkor részegségig csinálja... Néhány éve pánikbeteg lett, mindenféle kiváltó ok nélkül. Szerintetek az alkohol előidézhette a pánikbetegségét?
2010. nov. 17. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Kicsit gondolkodjunk együtt, megfordítom a kérdésed:

- minden kiváltó ok nélkül lett alkoholista?

A kérdésedre máris megvan a válasz! Pánik soha sincsen kiváltó ok nélkül!!!!

2010. nov. 17. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen,de lehettek előtte is megoldatlan pszichés problémái.
2010. nov. 17. 20:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Unalmában kezdett inni, aztán amolyan megszokássá vált számára
2010. nov. 17. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
2010. nov. 17. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Unalmában? Tehát nem tudott mit kezdeni az életében? Nem tudta struktúrálni az idejét?

Menjünk mélyebbre?

2010. nov. 17. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:
életével
2010. nov. 17. 21:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, nem ismerem annyira a srácot, de sokszor lógott kölyökként a suliból, és inkább piázott.. Viszont mindene megvolt, csak a családjában voltak viták, talán emiatt.. De nem ez a lényeg. Hanem hogy az alkohol miatt kialakulhat a pánikbetegség?
2010. nov. 17. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem! Önmagában az alkohol miatt nem. A megvonás okozhat pánikrohamokat, de pánikBETEG nem lesz az alkohol miatt.

Pánikbeteg amiatt lesz, amit nem tartasz fontosnak leírni.

2010. nov. 17. 22:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a srácot annyira, csak néhány hete találkoztunk... Ez az összes információm róla, sajnos többet én sem tudok. Ha már ennyi mindent leírtam róla, nyilván leírnám a "nem fontos" részét is.. Mindegy, azért köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 18. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!