Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Segitség elöl van lyukas...

Segitség elöl van lyukas fogam és fáj lehet a rosz idötöl?

Figyelt kérdés
Regel ara keltem fel fáj a fogam elöl van rajta egy luyk és fáj edig nem fájt tegnap se csak ma 6:42 orátol és félek ki kell huzatnom hogy ha fáj nert a 6 os fogamal szenvedtem régen de akir ez a fog fájás a rosz idötöl van mert szamad az esö és lehet hidegfront vagy mitöl?
2015. okt. 11. 06:44
 1/7 anonim ***** válasza:
-fölösleges filozófálgatnod,hétfőn muti meg a területileg illetékes fogorvosnénidnek,azt ő valszeg kidobja a sorból a férgest...))
2015. okt. 11. 07:22
 2/7 A kérdező kommentje:
El mult már hála a jo istenek
2015. okt. 11. 07:32
 3/7 anonim válasza:

Ha elmész a fogorvoshoz és nem kell még gyökérkezelni akkor simán betömi, de mivel fáj, valószínűleg gyökeres lesz, ez két alkalom. Magándokinál sem lesz több 15-20.000 Ft-nál.

Ha nem mész el, szépen lassan elhalnak a gyökerek, időnként olyan fájdalmaid lesznek hogy fájdalomcsillapító nélkül napokig létezni sem tudsz. A fogad többé nem kap kalciumot, törékennyé válik, és egy idő után csak húzni lehet. A lukas fog további betegségek forrása is lehet, ráadásul egy hiányzó fog elöl nem is tűl esztétikus

.

Egy fog pótlása magánorvosnál 100.000 Ft-tól indul, de hallottam már 400.000 -es tételeket is. :)

2015. okt. 11. 08:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha elmúlt, akkor is menj el már holap fogorvoshoz, mert a lyuk magától nem fog beforrni, és időben ég meg lehet menteni a fogat, de ha nem mész el, akkor egyre rosszab lesz és a végén ki kell majd húzni, szépen fogsz kinézni elől foghiánnyal.
2015. okt. 11. 08:25
 5/7 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és el is fogok meni az orvoshiz be tömetni
2015. okt. 11. 09:07
 6/7 anonim válasza:
Na, elmentél? :)
2015. okt. 12. 23:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Még nem de igyekezek oda de márt nem fáj de el megyek 1000% mert nem lene jo ki huzatni
2015. okt. 13. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!