Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért fájnak ébredéskor a fogaim?

Miért fájnak ébredéskor a fogaim?

Figyelt kérdés

Ébredéskor, és hébe-hóba ha rájön akkor eléggé sajog és totál olyan érzés, mintha már egy pöcköléstől is rögtön kiesne a helyéről..

Naponta egyszer mosok fogat, és kb 2-3 hete már heti szinten maximum 1-2 liter (korábban napi szinten volt ennyi) savas (cola..stb.) üdítőt iszom..

16 éves vagyok, ha az számít..

Mi lehet a baj?

2015. okt. 3. 16:46
 1/7 slimshady91 válasza:
Pont az amit írtál. naponta 2szer mossál fogat, ne igyál ilyen fosokat mert nekem is fájtak a fogaim pedig én csak heti fél litert ittam meg kb.
2015. okt. 3. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Reggel mielott suliba mesz es este lefekves elott kellene fogatmosni. A kola rettento artalmas a fogakra.
2015. okt. 3. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha általában ébredéskor sajog a fogad és "ki akar esni a helyéről", akkor lehet, hogy csikorgatod a fogadat alváskor. Ha valakivel egy szobában alszol, meg tudja mondani, hogy csikorgatod-e. Ilyen esetre vannak alváshoz felveendő fogvédők.
2015. okt. 3. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:

ahogy #3 írja.

Ha nem is csikorgatod, de összeszoríthatod az állkapcsodat. Próbálj lazítani, kevésbé stresszelni.

Én egyik éjjel felkeltem rá, aztán nem volt más nálam, köntösöm kötőjével akasztottam ki az állkapcsom ..jó hát morbid, de jobb mint a fáéjdalom...

2015. okt. 3. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:

"...köntösöm kötőjével akasztottam ki az állkapcsom" #4

Ezt hogy? Elképzelni sem tudom.

Miért kellett "kiakasztani"? És hogyan tetted meg?

2015. okt. 3. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy aludnának még.
2015. okt. 6. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mosod rendesen. És használj szájvizet is.
2015. okt. 6. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!