Mit tettek bele az Elmex fogkrémekbe?
Ha jól emlékszem, 2011-ben új külsőt kapott az Elmex fogkrém. Akkor vettem észre, hogy fogmosás után néhány órával fájni kezdett egy kicsit a torkom meg a szájpadlásom. Estére elmúlt. A harmadik napon már nagyon fájt, ezért félretettem a piros Elmex fogkrémet és másikat kezdtem használni. 2 hónappal később zöld Elmexet használtam. Az még rosszabb volt, mint a piros, mert marta a torkomat. Forró, mézes teával tudtam enyhíteni a fájdalmat.
Azóta nem használom, pedig ez volt a kedvenc fogkrémem. Sokáig azt hittem, csak nekem van problémám ezzel, de idén tavasszal kiderült, hogy a tesómnak is meggyűlt a baja velük. Mondta, hogy a zöld fogkrém is marta a torkát. Pedig eddig nem volt gondja vele, ahogy nekem sem évekkel ezelőtt. Aztán következett a barátja is, aki még szeptemberben panaszkodott torokfájásra. Ő is megemlítette az Elmex fogkrémet és mondta neki a tesóm, akkor inkább ne használja azt.
Nem tudom, hogy másokkal is történt-e már hasonló. Eddig nem voltak problémáink ezzel a termékkel, de amióta megújult, már hozzá se nyúlunk.
Én is Elmexet használok. Semmi olyat nem tapasztaltam, amit leírtál.
Elmex Intensive Cleaning-et használom + blend-a-med anti-cavity-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!