Err222 kérdése:
Begyulladt fogat muszáj gyökérkezelni?
Figyelt kérdés
Rettentően fáj a fogam elől 3 napja. Voltunk orvosnál megröntgenezte de semmit sem látott,jó a fog. Cataflamot írt fel ami pár óráig hat és ismét borzalmasan fáj a fogam. Szerintem bevan gyulladva. Olvastam h ilyenkor gyulladás csökkentő antibiotikumokat írnak fel azok hatnak vagy csak ideiglenes?2015. okt. 1. 19:49
11/12 anonim válasza:
"ez olyan para hogy elől van egy tökjó fogam és valami szar keményre ráharaptam és ezért így szopok.. " Na ezt eddig nem mondtad. Ha egy "baleset" után kezdett el fájni, akkor az nem gyulladás (főleg ha a röntgenen sem látszik semmi). Lehet hogy csak egy rándulás az egész, amit pihentetni kell (6 hétig nem szabad ráharapni) és max fájdalomcsillapítózni. Ahol nincs gyulladás, oda nem kell antibiotikum vagy gyökérkezelés.
12/12 A kérdező kommentje:
áh nem normálisak az orvosok halljátok...:(
köszi ezlesz aztán ha még fáj akkor nincs más hátra ;)) de ettől az antobiotikumtól jobb..amúgy nem emlékszem hogy rá haraptam e valamire de a doki ezt mondta h valószínű ez volt ..
2015. okt. 4. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!