Pár napja nagy fájdalom hasított az egyik fogamba, el is mentem egyből dokihoz, aki közölte hogy ezt a fogat gyökérkezelni kell. Nagyon félek ettől az egésztől. Mit tegyek?
gyökérkezelést én sztk-ban nem vállalnék be, mert elég fájdalmas, sokszor több érzéstelenítőt is igényel. ha van rá kereted, menj magándokihoz, sokkal kedvesebb, előzékenyebb, és jobban odafigyel
ha nincs, akkor várj, lehet, hogy meg tudják csinálni sztk-ban is jól, orvosfüggő. a gyökérkezelés egy hosszú folyamat, akár egy hónapig is vissza-vissza kell járni, így kalkulálj
Köszönöm a választ :)
Legfőképpen azért hezitálok, mert ez nem csak egy tömés és kész. Aztán van a magánorvosi megoldás ott általában nem fél az ember, viszont egyik haverral elmentem pár éve, neki is gyökérkezelése volt akkor fizetett 20 ezret, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem, hogy ki kellett utána húzni azt a fogat. Ez nehezíti a döntést, viszont dönteni minél hamarabb kéne, mert gondolom idő kérdése és megfájdul majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!