Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » SOS Alsó állkapocsban feKvő...

SOS Alsó állkapocsban feKvő bölcsességfog kiműtéséhez, kell-e CT felvétel?

Figyelt kérdés

Panoráma röntgenem van, és az árak miatt, a műtétet, fogorvosi beutalóval, SZTK alapon akarnám megcsináltatni. De, akit magánkilinikán műtöttek, mondta, hogy a rizikó miatt, készítettek CT felvételt. Nekem ilyen nivs, a panorámát megcsináltattam, 8ezer Ft volt. Már nem értek semmit, üsszekavarodtam. Vajon, SZTK alapon, csak nekem esnek, és megműtenek, aztán lehet, lebénöl a fél arcom?! Vagy, menjek el előtte maszekba fogászati CT-re, és a felvétellel menjek a területileg illetékes kórházba, Szfvár...kérem, aki tud segítsen! köszönöm

Kiműteni azért kéne, mert addig nem lehet pótlást csinálni

#FogászatiCT
2015. szept. 24. 16:46
 1/3 KMRTZ válasza:
Jómagam két hete estem túl két fekvő bölcsességfogon a 48 - illetve 38 ason. Én nem bíztam az SZTK ra mert rosszak a tapasztalataim ezért éber szedációban csináltattam meg "maszekban" és abszolút pozitív tapasztalatom volt. Igaz a 58. 000 ft -ba került a kettő. ami ugyan nem kevés de ahhoz képest hogy felszívódó varrattal látták el nem beszélve arról hogy mindkettő feltárásos volt nem is annyira sok. (Nekem egy sima röngent csináltak nem voltak vészesek a gyökerek így annak ellenére, hogy majdnem vízszintesen "feküdtek" egyszerre megcsinálták.
2015. szept. 27. 19:34
 2/3 KMRTZ válasza:
Ui.: a CT jól jöhet de a fogorvoson múlik a legtöbb MENJ Szájsebészetre az a tuti ott értik a dolgukat.
2015. szept. 27. 19:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod! Én is is a magánklinikánál maradok, nem kockáztatok. 10-én megyek.

Nagyon kedvesek voltak a telefonban, a honlapjuk is szimpatikus. Azt mondták, egyelőre elég a panoráma röntgen. Maga a műtét, 25 ezer Ft lesz.

Szép napot!

2015. szept. 30. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!