Mitől kezdtek el hirtelen romlani a fogaim?
Figyelt kérdés
Három - Négy hete műtötték ki két bölcsességfogamat alul! Utána folyamatosan napi kétszer használtam Corsadylt öblögetni, minden étkezés után/kb. napi ötször/ fogat mostam fluorid mentes Parodontaxszal majdnem két hétig. Sérülhetett a fogzománc? De hirtelen elkezdtek romlani az eddig csak barázdazáras fogaim. Sokkal érzékenyebbek lettek, és az eddig oldalt szuvas fogam ki is lyukadt. Azt hittem, hogy lassan ráérek betömetni őket,egyet-egyet egymás után, de így már nem tudok várni!2015. szept. 20. 11:44
1/2 anonim válasza:
Elmesélnéd hogyan zajlott a bölcsességfog kiműtése?
2/2 A kérdező kommentje:
Magán dokinál voltam. érzéstelenítették először mindkét oldalt, aztán neki állt a doki egy 10-15 perc után. először próbálkozott de egyik sem akart kijönni, de mondtam, hogy fájt a mellette levő fogam, aztán adott oda még egyszer egy érzéstelenítőt, aztán megint vártunk, majd újra neki látott, sajnos közben leesett a vérnyomásom és így újra pihentettük a dolgot majd egy öt nyolc perc után ismét hozzálátott. Aztán 10 percen belül kint is volt mind a kettő. Össze nem varrta, mert nem kellett akkora ínyt felvágni. Utána be sem dagadt, nagyon szájzárat sem kaptam. Talán három négy napig szedtem fájdalomcsillapítót. Azóta is tisztítom a lyukakat, mert még nem teljesen forrt össze.
2015. szept. 21. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!