Kitort a bal oldali kettes fogom. Hova forduljak?
Figyelt kérdés
Kitort a fogam vagy is a haromnegyede mar csak tomes volt kb 12x gyokerkezeltek. Most bele haraptam a zsomlebe es kitort szoval nincs fogam csak a gyokere meg egy pici darab. Budapesti vagyok hova menjek ahol jol megcsinaljak es nem horror2015. szept. 19. 11:11
1/6 A kérdező kommentje:
Na hova menjek ahol megcsinaljak jol es nem horror aron? Kivagyok teljesen fog nelkul :( Meg se merek szolalni :(
Erre hid kell vagy korona?
2015. szept. 19. 11:12
2/6 anonim válasza:
Először is a fogászati ügyeletre
Amúgy én a Villányident fogászatot ajánlom
4/6 anonim válasza:
látatlanból mondom: ez a fog kuka!
megoldás 1 lépés: beutaló szájsebészetre majd foghúzás!
megoldás 2 lépés: pótlod a foga(i)dat lehetőségeidhez mérten!
5/6 A kérdező kommentje:
Mar csak a tove van benne. Arra lennek kivancsi hova menjek megcsinaltatni ahol jo de nem 60 ezer 1 potlas :(
2015. szept. 19. 16:59
6/6 anonim válasza:
hmm .. 1 db fogat 1 db koronával nem tudsz pótolni (már ebben az állapotban NEM) 35-55 ezer áron, mert a fogad átkerült a menthetetlen kategóriába. 1., lépés: sztk-s fogorvos vagy sima dokitól szerzel beutalót a szájsebészetre. 2., lépés: a szájsebészeten megy a panoráma után a foghúzás 3., lépés: miközben meggyógyul a helye (6 hét papíron) konzultálsz sztk-s vagy magán orvossal, hogy tudják pótolni. A standart megoldás, hogy a 2 szomszédos fogat "beáldozzák", tehát lecsiszolják és egy MINIMUM 3 tagú híd kerül oda. számokban ez minimum 35x3=105.000,- továbbá, ha azzal a 2 foggal is van mit tenni, hogy a "felhasználható állapotba kerüljenek" az még plusz plusz költség! 140-150.000 simán elmehet rá alapból, extrák nélkül. Vagy ha ezeket nem szeretnéd lecsiszoltatni marad az implantátum.. mini implant olyan 100.000 berakják csak nem ajánlott, mert 4-6 év múlva szedetheted őket ki és újra, tehát minimum egy normál implant pl egy alphabio az 185.000 + fog rá 35.000= 210.000 :D ugyanez prémium implantból: pl strauman az 340.000 ,- + rá fog 35.000 = 375.000,- EGY FOG PÓTLÁSA (igaz a normál és prémiummal életedben nem lesz több gondod :D ) Tudom, hogy meredek számok, de ez van .. kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!