Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nincs hegyes állam, mit...

Nincs hegyes állam, mit tegyek hová forduljak?

Figyelt kérdés

Már régóta zavar, hogyha tükörbe nézek nincsen hegyes,férfias állam és emiatt emberek elé csak kihúzott állkapoccsal megyek. Tehát ha kiemelem az államat akkor kerül olyan pozícióba amivel semmi problémám nincs, csak elég fárasztó egész nap kiemelve tartani. Lehetséges,hogy mélyharapásom van?

Kép összezárt állkapoccsal: [link]

Kép kiemelt állkapoccsal: [link]

Kép a fogsoromról:

[link]

Előre is köszönöm a segítséget!

#állkapocs #nincs áll
2014. okt. 17. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
ez vicc? :D
2014. okt. 17. 14:03
 2/10 anonim ***** válasza:
A hónap vicce a kérdésed. Ismerkedj olyan csajokkal, akiknek az ilyen "nem férfias" külső jön be.
2014. okt. 17. 14:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Hogy jön ez ide kedves válaszoló?
2014. okt. 17. 14:05
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem annyira nem vészes a helyzet .Elég fiatalnak tűnsz ... lehet később majd előnyösebb lesz ,ha szakállt ,borostást viselsz . Valami ilyesmire gondoltam : [link] ,ez optikailag javítana a helyzeten .
2014. okt. 17. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Úgy kedves kérdező, hogy röhejes az egész. Ha nem trollkodás, akkor súlyos önértékelési zavaraid vannak, vagy teljesen téves elképzelésed a férfiasságról. Mindkettőre hasznos gyógyszer egy téged szerető csaj. Hidd el nekem!
2014. okt. 17. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:
[link] Menj el fogdokihoz ,majd ő eldönti mi a helyzet .. lehet e fogszabályozással javítani a helyzeten .
2014. okt. 17. 14:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! De engem az érdekelne, hogy a képek alapján mélyharapásom lehet-e.
2014. okt. 17. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem felső túlharapásod van .
2014. okt. 17. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen még kamaszodni se kezdtél el.
2014. okt. 17. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Az állkapocs formája genetikailag adott, nem a fogaidon múlik. :) A fogászati kérdés az más, arra nem tudok neked válaszolni, de mivel elég fiatalnak látszol (15-16?) még van rá esélyed, hogy ahogy felpörög a tesztoszteron termelésed úgy alakul át az arcod is kicsit. De ha alapvetően a családban mindenkinek kerek/ovális arca van, akkor nagy valószínűséggel nem lesz szögletes, férfias állad soha, de ez katasztrófa. Nekem is kerek fejem van, mégis boldog párkapcsolatban élek 6 éve.
2014. okt. 17. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!