Hogyan kezeljem?
Bölcsességfogaim közül egy már kijött gond nélkül, de a másodikkal (felső, bal) akadtak problémák. Szájzáram volt tőle, azt leküzdöttem (bár az izom még kissé be van állva), majd most vettem észre, hogy a fogam, ahogy jött ki, kikezdte a mögötte lévő részt és egy sebszerű lett rajta. Mielőtt mondanátok, hogy menjek orvoshoz, jelzem, hogy már időpontot kértem, de a leghamarabbi is jövő hét pénteken volt... (Magándokira nincs harmincezrem.) Szeretném kérdezni, hogy hogyan ápoljam addig, hogy ne fertőződjön tovább, míg dokihoz nem kerülök?
Épp kamillateázok vele, más ötleteket is örömmel várok.
Köszönöm szépen előre is!

Köszönöm szépen! :)
Meg kell próbálnom mindent... Fehérközepű sebről van szó, egyébként. Ezt elfelejtettem fent megemlíteni. Ha valakinek van még más ötlete, szívesen várom!

A fogat nem szeretném kiszedetni. A nagyja már kijött, befér és minden egyéb tünet elmúlt, kivéve a seb. A gyógyszertárban kaptam Chlorhexamedet, azt mondták, ez majd fertőtleníti a sebet és az bezáródik, ne aggódjak.
Köszönöm a kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!