Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nyelvgyulladás gyógyszertől....

Nyelvgyulladás gyógyszertől. Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Azt olvastam hogy nyelvgyulladáskor egy másik gyógyszer áll a háttérben, de nekem a gombaölő gyógyszer mellékhatásaként jött ki (amit egyébként néha pont ilyenkor írnak fel)

Antibiotikumot semmiképpen se szeretnék szedni mert legutóbb olyan durva hüvelygombát okozott hogy már másodszorra jött vissza és pont az arra szedett gyógyszer mellékhatására felírt antibiotikumtól visszejönne....

2015. márc. 27. 19:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Akarom mondani másik betegség áll a háttérben
2015. márc. 27. 19:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Most ahogy olvasom szájfekély is lehet...
2015. márc. 27. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha antibiotikum mellett szedsz a gyomrodra probiotikumot, a hüvelyben pedig párhuzamosan az antibiotikum kúrával egy időben hüvelyflóra helyreállító kapszulát használsz, akkor nem lesz ilyen gondod!

Csak azért jött elő a gombás fertőzés, mert felborult a hüvelyflórád, bélflórád egyensúlya és ilyenkor túlszaporodnak olyan gombák, amik természetesen is jelen vannak a szervezetedben, de a jótékony baktériumok kordában-egyensúlyban tartják, de az antibiotikum nem csak a rossz, hanem a jó baktériumokat is írtja, ezért kell a plusz pótlás mind a gyomornak, mind pedig a hüvelyben, a már említett készítményekkel és nem lesz ilyen gondod!

2015. márc. 27. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, és szedj sok vitamint!
2015. márc. 27. 19:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyenlőre szeretném kikúrálni a gombát, bár úgy tűnik a harmadik gyógyszervariáció (amire a gatyám is ráment) működni látszik, de amíg nem fejeztem be a kezelést nem szeretném még több antibiotikummal szivatni a lenti élővilágot.
2015. márc. 27. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!