Nektek hány szuvas fogatok volt eddig kezelve?
Kb 6 fog, még gyerekkoromban lett rájuk 1-1 pici lyuk.
Illetve az egyik fogamnak csak a külső váza volt meg, belül semmi sem volt.
17 éves vagyok.
Kettőt húztak eddig.
Egy most is fájdogál hátul.
5 vagy 6 fogam volt tömve, nem tudom milyen tömés, nem magán fogorvos szal gondolom valami alap.
Valamilyen gyökér kezelésem is volt.
Meg négy fogamat kezelte magán fogorvos, arra már nem emlékszem mit csinált, valamit leszedett róla.
23/l
Kiszedettem az összes fogamat, végig implantátum. Tökéletesen rendezett sérthetetlen fogak, hófehér vita A1-es mosoly, teljesen esztétikus, élethű. Élettartam garanciával (se vérzés, se fájdalom, se szájszag se 1000 más fogászati probléma. és ez nem egy 2 x 800 ezres körhíd, ami max 8 évre van tervezve és azután jönnek a hibák), akár a csontlevesben a csontokat simán. Az ára kb egy 7 milliós bmv-vel vetekszik és kb 3 év volt a "beszerelés". 30F
u.i.: sok sikert a fogaidhoz.
Egyet tömtek amalgámmal hatodikos koromban, azóta nincs lyukas fogam. Egyszer letört az egyik fogamból hátul egy kis csücsök, megcsinálták, fogkő szedésen kétszer voltam de azóta nem jött vissza.
Volt viszont szájsebészeti műtétem, 2 bölcsességfogamat és egy rossz helyre nőtt szemfogamat műtötték ki tavaly.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!