Nagyon fáj mikor beadják az érzéstelenito szurit ?
ha eltompítod az egyik érzékedet, egy másik felerősödik ;)
egyébként nem vészes, nem fogsz érezni semmit
Oke csak tudod iszonyatos felek :) raadasul most kezdodik a suli es en meg csutortokon megyek :,(
Csak azert mondom ezt mert az ev eleje meg ugy jo viszonylag.. meg akkor ismerjuk meg az uj tantargyakat tanito tanarokat is....
Ha o9lyan puccos hely, hogy még előtte zsibbasztót is kennek, vagy fújnak rá, akkor a szurit is biztosan óvatosan, fájdalommentesen adják majd be, ne parázz.
Egyébként orvosfüggő, hogy mennyire fáj, én volt hogy nem is éreztem szúrást és már zsibbadtam, más orvosnál pedig iszonyúan fájt az injekció és még utána a helye is 1 hétig.
Nem fog fájni, ne aggódj. ;)
Én rengetegszer voltam már fogorvosnál, s minden alkalommal kértem érzéstelenítő injekciót. Soha nem fájt a beadás, maximum egy-két pillanatig kellemetlen volt, amikor hátra a hajlatba vagy az elülső fogaimhoz adta. De azt az érzést sem fájdalomnak nevezném. Szóval csak nyugi. :)
5-6 nál nem fáj, tényleg oldalra adja, abszolút még csak nem is kellemetlen.
1-2-3 na az már neccesebb mert ott szájpadlásba megy, az már kellemetlen de az is kibírható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!