Fogszabalyzo utan mindenkinek kell sin?
Figyelt kérdés
Nekem szerdan szedik le es most kozoltek h kell majd sin es elmeletileg minden fogszabalyzosnak kell fogszabalyzo utani sin. Ez igaz?2015. aug. 24. 14:51
1/8 anonim válasza:
Igen, nekem minden fogszabályzós ismerősöm kapott és én is kaptam. Igaz, nem használtam valami gyakran. :D
2/8 A kérdező kommentje:
Es mennyire zavaro vagy kenyelmetlen? Azert nem hordtad annyira :D amugy ha nem hordanam visszaallnanak a fogaim? Csak mert most tudtam meg h kell (nem olcso..) es kicsit ki vqgyok akadva es nem orulok neki
2015. aug. 24. 15:08
3/8 A kérdező kommentje:
*azert nem hordtad annyira? :D
2015. aug. 24. 15:09
4/8 anonim válasza:
Azért,mert a fogak még könnyen mozognak és ha nem hordod "elmennek" a helyükről. Én nem hordtam és lett egy lyuk a 2 metsző fogam közt. És egy jó tanács, hogy hordjad, bármilyen kellemetlen is !!
5/8 A kérdező kommentje:
Ertem nagyon koszi ^^ ugye csak estere kell?
2015. aug. 24. 15:13
6/8 A kérdező kommentje:
Amugy ment a zold kez :)
2015. aug. 24. 15:14
7/8 anonim válasza:
Első vagyok. Azért nem hordtam, mert kellemetlen, kényelmetlen volt, pláne tizenéves fejjel, sokszor buli után. Én nem tudom, milyen lenne most a fogsorom, ha rendesen hordtam volna, de így sem lett olyan vészes, valamennyire mindenkinek visszaáll, úgy vettem észre.
És igen, nekem pl. csak este kellett hordanom.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon koszonom:)
2015. aug. 24. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!