Tegnap lett fogszabályzóm, milyen fogkeféket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Fogorvos ajánlott párat, de csak egy kifejezett márkától, szóval inkább megkérdezem itt is, mert itt azért csak függetlenebbek az emberek, és nem a saját érdekeikből akarnak rábeszélni egy bizonyos termékre (ami ráadásul jóval drágább, mint a többi fogkefe amit néztem, csak nem tudom ez jobb minőséggel is jár-e).
Vagy csak menjek be egy gyógyszertárba és ott kérjek egy akármilyet amilyet adnak?
2015. aug. 7. 12:47
1/2 A kérdező kommentje:
Illetve nem árt venni tényleg vagy 2-3 féle fogkefét?
Mert láttam olyan fajtákat, mint pl. egy normál fogkefe aminek a közepe be van mélyedve, meg egy kis köralakú fogkefe, meg ilyesmiket: [link]
Kéne mindenből egyet venni, vagy az túlzás?
2015. aug. 7. 12:52
2/2 anonim válasza:
Márkát hirtelen nem tudok mondani (lusta vagyok kimenni a fürdőbe), de nekem kétféle fogkefém van: egy erősebb sörtéjű, amivel a fogaim tetejét és a belső felét tisztítom, meg egy direkt fogszabályzóhoz való, aminek a sörtéje középen egy sávban rövidebb. Ezenkívül van még fogköztisztító kefém is, egy vékonyabb és egy vastagabb. Márka szerintem tökmindegy, mert úgyis sűrűn kell cserélned, mivel szétszedi a vas. Ja, a hagyományos fogkefém asszem Signal. (Ebből mindig megveszem a minőségit, ami jól leszedi a lepedéket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!