Nem sokára lesz fogszabályzóm, és sok embertől hallottam, hogy ki kellett neki egy vagy két fogát húzni. Akinek húzták a fogát az a foglenyomat levétel előtt vagy után húzták?
Igen, nekem is kellett húzni 3 egészséges fogamat, vagy kettőt, már nem emlékszem pontosan, ezer éve volt, viszont kettőt minimum.
És mindez a foglenyomat vétel előtt történt. Mivel a foglenyomat alapján csinálják a fogszabályozót, tehát azt már akkora csinálják, amikor felrakják. És csak a foghúzás után fogják felrakni.
Nekem levették a lenyomatot és rá egy hétre kohúzták, majd pár hét után frlkerült a fogszabályzó.
ón nem sajnáltam kihúzni a fogamat, bár nagyon romlandóak és azok egészségesek voltak.
Én soha nem huzatnám ki a fogamat. Volt, hogy mondták, hogy lehet, kikéne, de feledésbe merült a dolog, vagy nem volt rá szükség.
Ha viszont tejfogra gondolsz, akkor biztosan lenyomat előtt húzták ki, hogy a mintavétel eredményén már látszódjon az új fogad, mert kell a fogad állása is a fogszabályzó beállításaihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!