Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nem sokára lesz fogszabályzóm,...

Nem sokára lesz fogszabályzóm, és sok embertől hallottam, hogy ki kellett neki egy vagy két fogát húzni. Akinek húzták a fogát az a foglenyomat levétel előtt vagy után húzták?

Figyelt kérdés

2015. júl. 19. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is kellett húzni 3 egészséges fogamat, vagy kettőt, már nem emlékszem pontosan, ezer éve volt, viszont kettőt minimum.

És mindez a foglenyomat vétel előtt történt. Mivel a foglenyomat alapján csinálják a fogszabályozót, tehát azt már akkora csinálják, amikor felrakják. És csak a foghúzás után fogják felrakni.

2015. júl. 19. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem kettőt húztak, előtte. Azóta jól megbántam, bár visszamehetnék az időben! Utólag nagy baromságnak tűnik egészséges fogakat húzni. :(
2015. júl. 19. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem már fel volt ragasztva amikor kihúzták (de nyilván azt a fogat nem vették figyelembe), műteni kellett egy másik okból és akkor már igazából így látták egyszerűbbnek, hogy majd akkor kihúzzák.
2015. júl. 19. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 4et húztak, a lenyomatvétel előtt.
2015. júl. 19. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem levették a lenyomatot és rá egy hétre kohúzták, majd pár hét után frlkerült a fogszabályzó.

ón nem sajnáltam kihúzni a fogamat, bár nagyon romlandóak és azok egészségesek voltak.

2015. júl. 19. 22:43
 6/6 anonim válasza:

Én soha nem huzatnám ki a fogamat. Volt, hogy mondták, hogy lehet, kikéne, de feledésbe merült a dolog, vagy nem volt rá szükség.

Ha viszont tejfogra gondolsz, akkor biztosan lenyomat előtt húzták ki, hogy a mintavétel eredményén már látszódjon az új fogad, mert kell a fogad állása is a fogszabályzó beállításaihoz.

2015. júl. 22. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!