Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Metsző fog nyomás érzékeny...

Metsző fog nyomás érzékeny lett! Mi lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés

Nem rég voltam gyökérkezelésen . Most az elsö metsző fogam lett érzékeny.Annyira hogy pl orromat fujom es oda nyulok érzékeny..

Ezt is gyökérkezelni kellene ?? Metsző fogat hogyan gyökérkezelik?

2015. júl. 27. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy egyből gyökérkezelni kell, lehet h szimplán csak lyukas, tömni kell. Amúgy gyökérkezelés ugyanolyan, mint más fogaknál, kifúráss, idegkiölés, esetleg ideiglenes majd végleges tömés.
2015. júl. 27. 10:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Probáltam meg nézni de nem látszik semmi szemböl .probáltam le fényképezni számbol de nem sok sikerel.
2015. júl. 27. 10:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből gyökérkezelés lesz. Nekem egyik napról a másikra olyan brutálisan érzékeny lett a fogam, hogy semmi nem érhetett hozzá...semmi előjele nem volt a dolognak, hirtelen bumm. Soha az életemben ilyen mértékben nem volt egy fogam se bedurranva. Nem fájt, csak érzékeny volt. De annyira, hogy úgy éreztem szét akar robbanni. Fogdokihoz mentem,megnyitotta...gyökér kezelte...majd betömte. Ennek 2,5 hónapja, de még enyhén, tompán még mindig érzékeny. Bár ez még egy gyökércsúcs körüli gyulladás után akár hónapokig kezelés után is lehetséges. Ugyanúgy gyökér kezelik mint a többi fogat. Annyi csak, hogy kisebb lukat fúrnak rá, hiszen csak 1 gyökerű fog...
2015. júl. 27. 10:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Ki furta.még hozzá érzéstelenités nélkül.

Nem fájt.

2015. júl. 27. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért érzéstelenítő nélkül, mert elhalt a fog. Ilyenkor már nincs szükség a zsibbasztásra.
2015. júl. 28. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!