Gyökérkezelés utáni duzzanat, fájdalom?
Sziasztok!
Csütörtökön kezelték jobb felül az egyik kisebb fogamat, gyökérkezelték majd az orvos nem zárta le szerencsére. Mondta, ha bármilyen probléma van pénteken menjek vissza mert hétvégén nem lesz. Szerencsémre, mert miért ne ma reggelre bedagadt egy picit az arcom annál a fognál az orrom mellett (még nem túl vészes a duzzanat, de csak 10:00 van). A mögötte lévő rágófogam pedig érzékeny ráharapásra. Tudni kell, hogy a gyökérkezelt meg a mögötte lévő fogam is tömött.
Hétfőn reggelre van időpontom, de nem tudom addig javulna e vagy rosszabbodna e a helyzet. Tehát a fogam nyitva van nincs benne semmi de nem igazán múlik a fájdalom és a duzzanat sem.
Mit csináljak szerintetek?
Ha elviselhetetlen lenne akkor fogászati ügyelet.
Nekem aznap és másnap fájt, feszített, fel is volt dagadva. Az tuti hogy normális, csak ez így, hogy napokkal később jön ki, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!