21 évesen gáz a fogszabályzó?
Már régóta kellett volna fogszabályzó, de eddig nem akartam. Utólag már megbántam. Nem annyira gázosak a fogaim, de engem zavar.
21/L
21 évesen már nem sok értelme van szerintem
már jól "becsontosodott", berögzült minden fog
ezen már csak nagyon nehezen lehet változtatni
szerintem
de majd az orvos eligazít
és nem gáz
21 évesen el kellene döntened, hogy mi a gáz.
Az, hogy kuszák a fogaid egy életen át vagy az, hogy hónapokig lesz rajtad a fogszabályzó. (Nem tudom, ilyen korban lehet-e "láthatatlan" fogszabályzót feltetetni, tehát nem is biztos, hogy fog látszani.)
Ha az a cink, hogy életed végéig kuszák a fogaid és zavarnak, nem mersz mosolyogni, hangosan kacarászni meg pláne nem még 30 éves korodban sem akkor tetesd fel a fogszabályzót és ne érdekeljen, hogy van, akinek ez nem tetszik. Kit érdekel náncsinéni és józsibácsi vagy szomszédhülyegyerek vagy a közértes véleménye? Örülj neki, hogy van lehetőséged változtatni valamin ami nem tetszik magadon a többiek véleménye meg az ő bajuk.
És ha adhatok egy tanácsot: ezt lassacskán tanuld meg minden mással kapcsolatban is, különben mindig az aktuális környezetednek akarsz majd megfelelni és mások véleménye szerint fogsz élni. Tapasztalatból mondom, hogy nem jó dolog. Meg azt is, hogy ki lehet törni ebből a gondolkodásmódból.
Szép fogakat :D
Hát köszönöm a válaszokat! Utolsó, igazad lehet. :)
Szerintem belevágok, ha jól belegondolok, 6 éve kellemetlen vigyorogni (na persze állandóan azt csinálom, de néha feszélyez). Itt az ideje, hogy ezen változtassak...:)
nem gáz egyáltalán, utána szép lesz
viszont ilyenkorban már drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!