Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 21 évesen gáz a fogszabályzó?

21 évesen gáz a fogszabályzó?

Figyelt kérdés

Már régóta kellett volna fogszabályzó, de eddig nem akartam. Utólag már megbántam. Nem annyira gázosak a fogaim, de engem zavar.

21/L

2015. júl. 23. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:

21 évesen már nem sok értelme van szerintem

már jól "becsontosodott", berögzült minden fog

ezen már csak nagyon nehezen lehet változtatni

szerintem

de majd az orvos eligazít

és nem gáz

2015. júl. 23. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:

21 évesen el kellene döntened, hogy mi a gáz.

Az, hogy kuszák a fogaid egy életen át vagy az, hogy hónapokig lesz rajtad a fogszabályzó. (Nem tudom, ilyen korban lehet-e "láthatatlan" fogszabályzót feltetetni, tehát nem is biztos, hogy fog látszani.)

Ha az a cink, hogy életed végéig kuszák a fogaid és zavarnak, nem mersz mosolyogni, hangosan kacarászni meg pláne nem még 30 éves korodban sem akkor tetesd fel a fogszabályzót és ne érdekeljen, hogy van, akinek ez nem tetszik. Kit érdekel náncsinéni és józsibácsi vagy szomszédhülyegyerek vagy a közértes véleménye? Örülj neki, hogy van lehetőséged változtatni valamin ami nem tetszik magadon a többiek véleménye meg az ő bajuk.

És ha adhatok egy tanácsot: ezt lassacskán tanuld meg minden mással kapcsolatban is, különben mindig az aktuális környezetednek akarsz majd megfelelni és mások véleménye szerint fogsz élni. Tapasztalatból mondom, hogy nem jó dolog. Meg azt is, hogy ki lehet törni ebből a gondolkodásmódból.

Szép fogakat :D

2015. júl. 23. 10:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszokat! Utolsó, igazad lehet. :)

Szerintem belevágok, ha jól belegondolok, 6 éve kellemetlen vigyorogni (na persze állandóan azt csinálom, de néha feszélyez). Itt az ideje, hogy ezen változtassak...:)

2015. júl. 23. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
A nagynéném 30 fölött rakatta fel, és nem bánta meg, szépek lettek a fogai :) Nekem is volt, a húgomnak is, csak bátorítani tudlak, megéri az a pár év!
2015. júl. 23. 12:32
 5/6 anonim ***** válasza:

nem gáz egyáltalán, utána szép lesz

viszont ilyenkorban már drága

2015. júl. 23. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 30 fölött vagyok, és nem érzem gáznak. Az összevissza álló fogaimat éreztem gáznak.
2015. júl. 24. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!