Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Volt már valakinek ilyen...

Volt már valakinek ilyen probléma a fogával, ínyjével?

Figyelt kérdés
Sajnos elől kell két fogamat betömni és a fogam miatt gyulladásban van az ínyem,már egy ideje piros ,elkezdte kezelni a fogaimat az orvos, egy kicsit fel is van dagadva az ínyem,kiírt a múlt héten antibiotikumot,szedtem 3 napig de nem segített,ma megint kiírt antibiotikumot és azt mondta,hogy rakjak az ínyemre szalonnát ,meglátjuk,hogy segít e,egy pár napja elkezdett az orrom alatt az ínyem is fájni és észrevettem,hogy egy kis piros göb van legfelül az ínyemen,lehet,hogy genny van benne,ha semmi nem fog segíteni akkor lehet,hogy kihúzzák,azt nem akarnám.

2015. júl. 22. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Szedj nagy mennyiségű C vitamint (1000mg) és vegyél Curasept öblögetőt vagy gélt. Nem ugyanaz, mintha paprikát ennél, és komolyan, nekem nagyon sok bajom volt és ezek voltak a leghatásosabbak mindig. A szalonnán nagyon csodálkozom, jó pár fogorvosnál és parodontologusnál jártam, de ezt még nem hallottam. Szerintem keress másik orvost, mert ha nem múlik el, akkor sem kéne kihúzni, csak műteni max.
2015. júl. 22. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen, hogy begyulladt, öblögettem glukosepttel, de lett egy pukli, aztán genny jött az ínyem alól. Kb 1 hónap alatt elmúlt magától. Fogorvoshoz se mentem akkor.

[link]

2015. júl. 23. 01:20
 3/3 A kérdező kommentje:
C vitamint miért kell szedni?
2015. júl. 23. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!