Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Tegnap tömték be a bal felső 1 és a jobb felső 1 közötti lyukat.Elég szép lyukat fúrt rá a doki, szépen be is tömte lecsiszolta,lesimította.
Ma arra lettem figyelmes hogyha kicsit megnyomom a tömést Enyhe kellemetlen érzés nyilall bele.(nem fáj csak kellemetlen).Ez mitől lehet?Fog még javulni?A doktorom 2 hétre pihenőt tart.
Válaszokat előre is köszönöm :) 17/f
2015. júl. 22. 18:51
1/3 anonim válasza:
Lehet,hogy gyulladás van a fogadban és úgy tömte be
2/3 A kérdező kommentje:
És ez el fog múlni vagy további problémákat fog okozni?Lehet ezt egyátalán valahogy korrigálni úgy hogy ne veszítsem el az első fogaimat?
2015. júl. 22. 23:13
3/3 anonim válasza:
Nekem gyulladás volt a fogamban,először kikezelte és csak utána tudta betömni amikor már nem fájt,menj el szerintem a fogorvoshoz megint,mondd el neki,hogy fáj a fogad,mielőtt betömte fájt az a fogad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!