Rögzített fogszabályzó levétele után minden esetben kell éjszakai fogszabályzó?
Figyelt kérdés
2012 augusztusa, ill. 2013 augusztusa óta van fenti és lenti fogszabályzóm. Októberben lesz levéve, tehát elég sok ideig hordom.
Úgy tudom, hogy nekem már nem lesz éjszakai fogszabályzóm, viszont nagyon félek, hogy visszarendeződnek. Másnak se volt éjszakai?
2015. júl. 19. 15:01
1/5 anonim válasza:
De, kell.. Különben visszarendeződnek. Mindegy mennyi ideig volt fenn, éjszakai mindenképp kell.:)
2/5 anonim válasza:
Általában kell éjszakai. Én nem sokáig használtam, mert nagyon feltört, pár napig nem tettem be, utána meg már nem ment fel a fogaimra.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Utolsó, akkor neked nem rendeződött vissza?
2015. júl. 20. 12:30
4/5 anonim válasza:
Hát ha nem rakta fel, és már nem tudta berakni a fogszabályzót pár nap után, akkor szerintem valamennyire visszarendeződött neki.
5/5 anonim válasza:
Minimálisan csak. Még mindig egyenesen állnak, lassan 5 éve vették le a rögzítettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!