Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Emiatt kell már fogszabályzó?

Emiatt kell már fogszabályzó?

Figyelt kérdés

Sajnos ehhez nem értek: a két elsõ fogam között van egy rés ami eléggé szembetûnõ és az egyik szemfogam be van nõve nagyon. A fogorvos állandóan közli velem hogy szükséges a fogszabályzó de többször elmentünk a kollégájához beutalóért. Elsõ alkalommal éjjeli fogszabályzót kaptam, de reggelre minden össze volt hányva a szobában. Azt nem bìrtam viselni. Egy évvel késöbb kaptam nyáron nappalit de kijelentettem hogy azt sem bírom mert eléggé ronda ezért megkértem anyut hogy szedessük le. Most azon gondolkoztam ha most feltetetnénk egy nappalit azt hogy bírnám.

Már elmentünk hogy megnézzék hogy milyen. Azt mondták hogy egészségügyileg elég az éjszakai. De én hiába magyarázom nekik hogy nincs kedvem gyomorszagban ébredni egyszerûen nem értik a bajom.

2015. júl. 17. 16:22
 1/1 anonim ***** válasza:
A fogszabályzás ilyen setben puszta esztétikai művelet, tehát nem "kell".
2015. júl. 17. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!