Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kilyukadt a tömésem, mennyire...

Kilyukadt a tömésem, mennyire fájdalmas, hogy megcsinálják újra?

Figyelt kérdés
Földimogyorót ettem, és kilyukadt a tömésem. Fájdalmas a kezelése, mit csinálnak majd vele? Nagyon félek a fogorvosoktól, és nehezen szedem rá valamiért, hogy elmenjek, pedig muszáj lesz :S

2015. júl. 19. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Kiszedi a tomest, valamennyit talán fúr még ha kell és újra betomi.

Nekem egyszer kiesett.. fúrni is kellett vmennyit, fogorvos azt mondta szerinte nem kell szuri se, hallgattam rá, jól tettük mert nem is éreztem semmit. De ez attól függ, hogy milyen mélyen van a lyuk. Ha nagy a tomes akkor ez nem ennyi. Ha annó csak keveset kellett tömni bele, és nem érte a lyuk az ideget, akkor szuri nélkül sem fáj. De legrosszabb esetben is kapsz egy szurit és nem fog fájni.

2015. júl. 19. 12:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Jobban megnéztem, és rendben van a tömés, egy kis rész van elszuvasodva, és az a rész fáj érintésre
2015. júl. 19. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül , én is nagyon félek a fogorvostól. Két éve halasztom hogy elmegyek de nem merek.

Van 4 db szuvas fogam

próbáltuk már altatva megcsinálni de nem sikerült

utolsó lehetőség a pszichológus

2015. júl. 20. 11:24
 4/4 gago77 ***** válasza:
Az attól függ, mennyit kér a fogorvosod..
2015. júl. 29. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!