Gyökérkezelés vagy tömés?
Figyelt kérdés
Csütörtök óta kicsit fáj az egyik hátsó fogam, felszíni tömése volt már! Az oldalánál felfigyeltem egy nagyon pici lukra szerintetek betömi vagy gyökér kezeli?2015. júl. 16. 17:50
1/3 anonim válasza:
először megállapítja milyen mély a szuvasodás, de ilyenkor már ajánlott a gyökérkezelés.
2/3 anonim válasza:
ha kicsit fáj, akkor lehet, h más miatt fáj, pl. ínygyulladás. nekem is volt ilyen, megijedtem, aztán nem volt semmi. pedig tök érzékeny volt már a fogam, mostanra meg elmúlt, mert csak a gyulladás volt az oka.
nézesd meg a dokival, fölöslegesen nem szabad gyökérkezelni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, holnap reggel 8.-kor kiderül már előre tartok, nagyon félek a fogorvostól..
2015. júl. 16. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!