Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az állandó fogszabályzót le...

Az állandó fogszabályzót le lehet szedni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy idő előtt. Mondjuk egy napra, vagy ilyesmi. :S
2010. márc. 4. 20:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
A doki nem fog belemenni, hogy leszedje, ráadásul rengeteg időt venne igénybe, szerintem egy fogorvosnak erre nincs ideje még pluszban. Én a tablóképemen csak mosolyogtam, nem vigyorogtam, mégis tök jó lett.
2010. márc. 6. 13:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Le lehet szedni elég nehezen csak utána nem lehet ugyanúgy visszarakni mivel oda van ragasztva és ha leszeded akkor újat kell csináltatni. Nekem egyszer az egyik brekettet ki kellet cserélni és az orvos alig bírta leszedni. Harapófogóval nekiveselkedett de úgy éreztem hogy a brekettel együtt kiszedi az egész állkapcsomat. Úgyhogy a stabil véleményem az az, hogy te magadnak ne nagyon szedd le mert 1) nem fog menni 2) ahhoz túl drága hogy mindig újat csináltass:)
2010. márc. 6. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!