Az állandó fogszabályzót le lehet szedni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy idő előtt. Mondjuk egy napra, vagy ilyesmi. :S2010. márc. 4. 20:50
1/12 anonim válasza:
Nem azért állandó:) Ragasztják és azt csak úgy nem tudod leszedni, hogy ma buliba megyek kiveszem
2/12 anonim válasza:
Jobb kivárni amig az orvos akarja levenni, nekem még így is sokat alakult az évek alatt. Igaz a kivehetőt már eléggé hanyagoltam.
3/12 A kérdező kommentje:
nem buliról van szó, vagy ilyesmi...:) hanem pont beleesik a középiskolai ballagásom meg akkor ugye a tablóra fényképezkedés...:(
2010. márc. 4. 21:08
4/12 anonim válasza:
Esetleg kérheted, hogy retusálják le rólad a képen.
5/12 anonim válasza:
Szia! Természetesen le tudja, nekem is idő előtt lett levéve, bár nekem a fotózás bele esett :( és még panaszkodtak a tanárok h nem mosolyogtam :S 1-2 héttel előbb le lehet, utána kapsz éjszakait, és ha használod, szép fogsorod lesz :)
6/12 A kérdező kommentje:
hát igen, csak az a gond, hogy valószínű jövő héten lesz meg. most 3-os vagyok, a fogorvos meg azt mondta hogy min másfél év kell. szal kb 2 hónappal idő előtt kéne. az meg sok...nem?
2010. márc. 4. 21:21
7/12 anonim válasza:
Nálunk a tablóképnél retusálták az ilyesmit. Nem lehet levenni az állandó fogszabályzót idő előtt, és nem is érdemes, mert kárba fog veszni az egész eddigi idő ameddig fent volt.
8/12 anonim válasza:
Ne teliszájjal nevess, a tablón amúgy sem úgy szoktak:)
9/12 anonim válasza:
Én teliszájjal vigyorgok a tablóképen, és ott van a fogszabályozóm, nem retusáltattam le.
A dokim még külön kért is egy képet, miután megtudta. Tök büszke volt rá(m), azt mondta, hogy azt fogja minden kétkedőnek mutogatni, ha hozzájárulok. :D Hát, felőlem azt csinál vele amit akar, ennyit megérdemel, ha én meg kaptam tőle egy hálivúdi mosolyt. :D
10/12 anonim válasza:
Az én dokim volt akinek leszedte így egy hétre, aztán vissza is tette, de valami durva ára van, mivel azt, ami fönt volt már nem lehet visszatenni, újat kell csináltatni. Szóval szerintem nem éri meg, bár hál' istennek én 16 évesen kaptam észbe, ráadásul nulladikos is voltam, így már rég leszedték fényképezkedésre :) Ne aggódj emiatt, egyáltalán nem biztos, hogy addig kell fent lennie, ő így látatlanban, csak mondott egy kb számot... Ez lehet több, lehet kevesebb. Nekem pl 2 évet mondott és 1 év 4 hónap után vette le (pedig nem kértem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!