Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi lehet ez a fogamon?

Nonika00 kérdése:

Mi lehet ez a fogamon?

Figyelt kérdés

[link]

Mi lehet ez a kékes valami a fogaimon?? Eltüntetthető valamivel? Voltam fogorvosnál de nem mondott rá semmit. És itt nálunk amúgy sincs jó fogorvos így nem mentem máshoz. Minden nap fogat mosok rendesen. Akkor miért jelent meg? Mi lehet az? Hogy lehet eltüntetni?

2015. júl. 10. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem mondott rá semmit, előfordulhat, hogy csak elszíneződés. Ha fáj, vagy fogmosáskor érzékenyebb az a fogad, szerintem nézesd meg mégis egy másik fogorvossal is. :)
2015. júl. 10. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Tömve vannak azok a fogak? Mert attól szerintem simán lehet. Mondjuk ott elvékonyodott a zománc és jobban látszik.

De mindenképp nézesd meg mással is.

2015. júl. 10. 10:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lyukas a fogad, több helyen is. Ez egyértelműen látszik a képen. A szín pedig azt mutatja, hogy rohad belül. Ha magától nem volt annyi esze a fogdokidnak, hogy megcsinálja őket, akkor vagy szólj neki vagy keress másik dokit. Ha így hagyod, nemcsak látványra néz ki szarul...de idővel szépen le is fog töredezni.
2015. júl. 10. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:

ez fogszuvasodás. kékesnek látszik, mert áttűnik a fogzománcon. elég előrehaladott állapot. nagyon furcsa, hogy a fogdoki semmit sem csinált vele.

menjél egy másikhoz, akár magándokihoz egy másik városba. jó lenne megmenteni őket.

2015. júl. 10. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lyukas a fogad. Elég durván. Én a helyedben nem mennék többet olyan dokihoz, aki erre semmit nem mond, konkrétan a Holdról is látszik, olyan lyuk van a fogadban.
2015. júl. 10. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:
hát passz de nem jó jel az tuti
2015. júl. 10. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:

egyértelműen szuvas

örülj, ha meg lehet menteni őket

2015. júl. 11. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!