Mi a legjobb gyulladáscsökkentő foghúzás után?
"A Dalacin antibiotikum, ami a baktériumok bizonyos fajtáit elöli. Ezért bakteriális fertőzésekben alkalmazzák, mint például alsó légúti (hörghurut, tüdőgyulladás, tüdőtályog, gennyes mellűri folyadék) és felső légúti fertőzések (mandulagyulladás, garatgyulladás, melléküreg gyulladás, középfülgyulladás), hasi, nőgyógyászati fertőzések, bőr-, fog-, és csontfertőzések.
Alkalmazzák még maláriában; AIDS betegek tüdőgyulladásának, ill. agyvelőgyulladásának kezelésében; fej, ill. nyaki műtétek esetében. "
Lehet nem gyulladáscsökkentő, de nekem tényleg torokgyulladásra szokták felírni, szal közvetlenül baktériumölő, dek özvetve szünteti meg a gyulladást, csak lehet nem az én fogamról :(
hát fájdalomcsillapító nem elég, ami lázcsillapító az már eleve gyulladáscsökkentő is feltételezem, hisz eleve a láz a gyulladás miatt alakul ki, ahogy az én magas vérnyomásom és fejfájásom is.
a Cataflam ra eddig azt hittem csak erős fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentéséről még nem hallottam...
bár utánanézek neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!