Hogyan tudom a sebgyógyulást gyorsítani?
Figyelt kérdés
2 napja szájsebészeti műtéten estem át. A feldagadás nem is zavarna, egész jól elvagyok, de a műtét során az egyik eszközzel, amivel félrehúzták a számat, kikészítette a szám sarkát, kisebesedett, és nagyon fáj, amikor kinyitom. Mivel kenegessem, hogy gyógyuljon?2015. júl. 1. 08:33
1/6 anonim válasza:
Nekm ilyenkor Phlogosol oldatos öblögetés szokott segíteni, gyorsabban gyógyul tőle a szájban levő seb.
2/6 A kérdező kommentje:
De ez a szám szélén van.
2015. júl. 1. 08:42
3/6 anonim válasza:
Mivel a szánkat szinte minden percbe használjuk így nap közbe szinte semmivel.Éjjelre kend be akkor gyógyul kicsit de reggel ugyan ugy szétfog nyílni.Ezért lassan fog gyógyulni.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez a bajom. Éjszaka összeragadt, reggel újra szétszakadt. Enni is nehéz így.
2015. júl. 1. 08:47
5/6 anonim válasza:
2es válaszoló vagyok,igen ez ismerős mikor herpeszem van nekem is nehezen gyógyul mikor sebes és minden ami hozzáér fáj utána.Én testápolót használok ilyenkor ami nem szárítja,azzal nappal is tudod keni annyiszor ahányszor kell.Lassan de meg fog gyógyulni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom.
2015. júl. 1. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!