Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Melyik a legkellemetlenebb...

Melyik a legkellemetlenebb része a fogtömések?

Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 22:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor veszed a batorsagot es elindulsz a fogorvoshoz.
2015. jún. 28. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor leülsz a székbe és várod a halált :D

Egyébként,szerintem az érzéstelenítő ami kellemetlen,utána meg amikor érzed hogy fúr az egy kicsit olyan hogy is mondjam,zavaró,kellemetlen.De egyébként ki lehet bírni,van aki érzéstelenítőt se kér,én szoktam,nekem úgy biztosabb.

2015. jún. 28. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:
A váróteremben ülni. Na ez legrosszabb. Utána az injekció. A többi felejthető.
2015. jún. 28. 22:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató vàlaszokat ! :)
2015. jún. 28. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem az injekció.
2015. jún. 29. 09:58
 6/8 TímeaNoémi válasza:

Hát, amikor két év múlva jössz rá, hogy mégse ehhez a fogorvoshoz kellett volna menned. Bár rendkívül szimpatikus, egy év múlva már a fogselyem-szájvíz kombináció sem olyan jó.

Egyébként maga tömés nem szörnyű. Én speciel az égő fog szagát viselem a legrosszabban. (mert a gyorsan pörgő fúró nem fáj, csak hallod, meg érzed. Nem fáj, csak nagyon rossz. Bocs, vulgáris leszek: szar.)

Nem akartalak elijeszteni, remélem, nem sikerült.

2015. jún. 29. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:
égő fog szaga?:O én sose éreztem ilyet:D
2015. jún. 29. 11:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a szuvasfog-szag. Tudnék neki örülni, ha valaki feltalálna egy olyan szert, ami arra a pár percre kikapcsolja az íz- és szagérzékelést, én lennék az első, aki sorban áll érte.
2015. jún. 29. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!