Melyik a legkellemetlenebb része a fogtömések?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 22:36
1/8 anonim válasza:
Amikor veszed a batorsagot es elindulsz a fogorvoshoz.
2/8 anonim válasza:
Amikor leülsz a székbe és várod a halált :D
Egyébként,szerintem az érzéstelenítő ami kellemetlen,utána meg amikor érzed hogy fúr az egy kicsit olyan hogy is mondjam,zavaró,kellemetlen.De egyébként ki lehet bírni,van aki érzéstelenítőt se kér,én szoktam,nekem úgy biztosabb.
3/8 anonim válasza:
A váróteremben ülni. Na ez legrosszabb. Utána az injekció. A többi felejthető.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató vàlaszokat ! :)
2015. jún. 28. 23:16
6/8 TímeaNoémi válasza:
Hát, amikor két év múlva jössz rá, hogy mégse ehhez a fogorvoshoz kellett volna menned. Bár rendkívül szimpatikus, egy év múlva már a fogselyem-szájvíz kombináció sem olyan jó.
Egyébként maga tömés nem szörnyű. Én speciel az égő fog szagát viselem a legrosszabban. (mert a gyorsan pörgő fúró nem fáj, csak hallod, meg érzed. Nem fáj, csak nagyon rossz. Bocs, vulgáris leszek: szar.)
Nem akartalak elijeszteni, remélem, nem sikerült.
7/8 anonim válasza:
égő fog szaga?:O én sose éreztem ilyet:D
8/8 anonim válasza:
Nekem a szuvasfog-szag. Tudnék neki örülni, ha valaki feltalálna egy olyan szert, ami arra a pár percre kikapcsolja az íz- és szagérzékelést, én lennék az első, aki sorban áll érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!