Milyen a gyökérkezelés?
Figyelt kérdés
18 eves fiu letemre nagyon felek a fogorvostol. Ahogy ulok be szekbe,ahogy Mar jon felem a doktorno...meghalnek legszivesebben. Csutortokon gyokerkezelik a hatso also fogam eshat a siras kerulget, hogy mi fog ram varni2015. jún. 25. 22:01
1/3 anonim válasza:
Röviden? Fájdalmas. De ki lehet bírni.
2/3 anonim válasza:
Beülsz a székbe belespiccel a piros színű lidokainos flakonból a szádba párat,kicsivel később szurit kapsz közvetlenül a fogad külső belső ínyébe.Ez egy picit feszít de nem fáj,elkezd zsibbadni ez 5-10 perc is lehte nem tudom mit használ.Előveszi a fúrót feltárja a foga ez sem fáj,amikor elérte a gyökércsatornát elővesz egy gyökértűt,erre rátekeri apró csavaró mozdulatokkal a gyökeret és kiveszi ebből örlő fogban 3 darab van azt hiszem.Amikor ez megvan papírcsúccsal ellenőrzi vérzik e,ha nem egy antibiotikumos savanyú izű motyóval bekeni,cementel betömi,ami ha esetleg feszítene később simán kiszedhető fogpiszkálóval is.Párszor vissza kell menned,több üléses buli..
3/3 anonim válasza:
Én nem tudom milyen... de biztosítalak róla,hogy TÚLÉLED én mindíg ezzel nyugtatom magam ha valamitő félek
16/l.: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!