Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lyukas fog. Mit tegyek? Mit...

Lyukas fog. Mit tegyek? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Ma voltam dokinál, és mondta, hogy egy fogam szuvas (ez mit jelent?) és egy nem súlyos mértékben de lyukas. Mit tegyek? A fájdalmakat jól tűröm, viszont halottam, hogy van akinek kiesik, szarul csinálják meg stb.

Szóval: tapasztalatokat kérek, és tanácsot megcsináltassam, vagy ne? És mennyiben lesz más, ha nem tömetem be?

Köszi a válaszokat! Fontos!

2010. márc. 2. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogszuvasodás:eléri vagy megközelíti a fogban levő, ereket és idegeket tartalmazó kamrát és így fogbél gyulladás alakulhat ki. Csináltasd meg,minél hamarabb! Ha nem teszed,akkor az egész begyullad és tönkremegy,ki is hullhat.
2010. márc. 2. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minnél előbb betömik,annál jobb.Nekem is tömtek szuvas fogam.Kár megvárni,hogy nagyobb legyen a lyuk vagy netalán letörjön belőle egy darab.
2010. márc. 2. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy tömesd be! Egy szuvas fogat minél előbb be kell tömetni, én már jártam úgy, húztam nagyon sokáig, aztán eléggé fájdalmas úton csak gyökérkezeléssel lehetett megmenteni jó sok pénzért.
2010. márc. 2. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy út áll előtted: minél hamarabb megcsináltatni. Nem is értem, miért nem csinálta meg azonnal.

"Nem kell mindennap megmosnod minden fogadat. Csak azokat, amelyekre még szükséged van."

2010. márc. 2. 14:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Megcsinálom, ez már végleges, már be is jelentkeztem.

+ KÉRDÉS: Miben lesz majd más, így töméssel? Gondolok itt, más érzés lesz, vagy valami változás? És mi a teendő, ha kiesik a tömés?

2010. márc. 2. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen érzés nem lesz, nem is tudsz majd róla, hogy ott tömés lesz annyira nem fog zavarni. Ha kiesik akkor vissza kell menni, és újra betömetni.
2010. márc. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!