Lyukas fog. Mit tegyek? Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál, és mondta, hogy egy fogam szuvas (ez mit jelent?) és egy nem súlyos mértékben de lyukas. Mit tegyek? A fájdalmakat jól tűröm, viszont halottam, hogy van akinek kiesik, szarul csinálják meg stb.
Szóval: tapasztalatokat kérek, és tanácsot megcsináltassam, vagy ne? És mennyiben lesz más, ha nem tömetem be?
Köszi a válaszokat! Fontos!
2010. márc. 2. 12:36
1/6 anonim válasza:
Fogszuvasodás:eléri vagy megközelíti a fogban levő, ereket és idegeket tartalmazó kamrát és így fogbél gyulladás alakulhat ki. Csináltasd meg,minél hamarabb! Ha nem teszed,akkor az egész begyullad és tönkremegy,ki is hullhat.
2/6 anonim válasza:
Szerintem minnél előbb betömik,annál jobb.Nekem is tömtek szuvas fogam.Kár megvárni,hogy nagyobb legyen a lyuk vagy netalán letörjön belőle egy darab.
3/6 anonim válasza:
Jó, hogy tömesd be! Egy szuvas fogat minél előbb be kell tömetni, én már jártam úgy, húztam nagyon sokáig, aztán eléggé fájdalmas úton csak gyökérkezeléssel lehetett megmenteni jó sok pénzért.
4/6 anonim válasza:
Egy út áll előtted: minél hamarabb megcsináltatni. Nem is értem, miért nem csinálta meg azonnal.
"Nem kell mindennap megmosnod minden fogadat. Csak azokat, amelyekre még szükséged van."
5/6 A kérdező kommentje:
Megcsinálom, ez már végleges, már be is jelentkeztem.
+ KÉRDÉS: Miben lesz majd más, így töméssel? Gondolok itt, más érzés lesz, vagy valami változás? És mi a teendő, ha kiesik a tömés?
2010. márc. 2. 15:55
6/6 anonim válasza:
Semmilyen érzés nem lesz, nem is tudsz majd róla, hogy ott tömés lesz annyira nem fog zavarni. Ha kiesik akkor vissza kell menni, és újra betömetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!