Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha letort a fogam, es csak...

Ha letort a fogam, es csak egy nagyon pici latszik ki az inybol, akkor azt hogyan fogjak kiszedni? Az is lehet hogy darabokban van.

Figyelt kérdés
Elore is koszi a valaszokat:(
2015. jún. 22. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Felvágják az ínyed.
2015. jún. 22. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs begyulladva hamar kijön ne aggódj :) Melyik/honnan törött le? Nekem is szedtek ki egyet 3 részletben (a gyökér 3 felé ment az íny alatt) 10 percig szenvedett vele igaz de ahogy végzett megkönnyebbültem és olyan volt mimtha meg sem történt volna! :) Kitartás, mielöbb menj el. Amúgy lehet vêsni fogják illetve kicsit megvágják :) de no para túl lehet élni!! :)
2015. jún. 22. 13:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Alul torot le, bal kisorlo. De ez nem ma tortent, csak eddig nem volt nagyon idom kivetetni. Most viszont olyan mintha ranott volna az iny, vagy nem tudom, es faj. Vagy lehet begyulladt. Holnap megyek fogorvoshoz beutalot kerni szajsebeszetre.:/
2015. jún. 22. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet ő is kitudja húzni! :) Jobbulást és kitartás!! :)
2015. jún. 22. 14:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Az még a jobbik eset lenne. Majd ma kiderul. Koszi!:)
2015. jún. 23. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!