Letört a fogam Egy nagyon pici látszik ki belőle az baj ha benövi az in?
Hát akkor elmesélem, hogy nekem is letört, de megsérült az idegkamra, és jól begyulladt. Először csak picit éreztem, rágásnál. Erősödött, majd kaptam egy szájzárat egyik reggelre. A doki felfeszítette, megállapította, hogy tályogos gyulladást okozott a törés (külföldön történt, és úgy döntöttem, hazautazom a saját a dokimhoz, addig kibírom, és hát ez idő alatt fajult el a dolog). Szájsebészeti műtétem volt, felvágtak, mostak, varrtak, aztán a fogam meg vésték. Jó buli volt! Utókezelés, az is jó fájdalmas, még 3x. ha nem vártam volna meg a gyulladást, akkor csak egy vésés lett volna, azt pár óra alatt el is felejted...
Amúgy meg az ismerőseid, akiknek benőtt, és verik a mellüket, igénytelen disznók, már ne is haragudj, de gyomorforgató, hogy valaki így elhanyagolja a száját és még büszkélkedjen is vele. Fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!