A tömött fogamból letört egy kis darab, hogy hozzák helyre?
Figyelt kérdés
Az előbb ettem egy szendvicset,és azt vettem észre hogy jobb oldalt felül letört egy kis darab a fogamból ami már lassan 1 éve be van tömve.A tömés nem esett ki az még meg van,de holnap rohanok a fogorvoshoz már enni sem merek mert félek hogy kiesik a tömés :(2015. jún. 16. 21:23
1/6 anonim válasza:
Kipótolják, semmi gond nem lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Na de mivel?? :O :( Ugye nem húzzák ki?Nem is fáj.
2015. jún. 16. 21:27
3/6 anonim válasza:
Tömítőanyaggal pótolja ki, meg nekem csiszolt is rajta, gondolom neked is fog. :)
Nem fogja kihúzni. Nekem olyan fogamat is megcsinálta, ami belül totál le volt törve, és csak a tömés meg külső fogrész volt meg. Igaz, erre majd korona lesz téve,ez csak ideiglenes megoldás volt most.
A tiedet pláne nem fogja kihúzni és nem is tart sokáig.
4/6 A kérdező kommentje:
De olyan kellemetlen érzés,még szoknom kell attól félek hogy kiesik majd a tömés de azt is tudja még pótolni nem?
2015. jún. 16. 21:40
6/6 anonim válasza:
Simán tudják pótolni a fogat, meg a tömést is. Nekem egyszer az első frontfogból tört le majd a fele, és úgy kipótolták, hogy nem is látszott gyakorlatilag, hogy nem az eredeti fogam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!