Tömött fogamból letört egy pici darab. Nem fáj, nem érzékeny, de nagyon idegesít. Szerintetek sürgősen el kéne mennem fogorvoshoz?
Én is jártam így és 2 hónapig halogattam időhiány miatt meg persze lustaság is volt és olyan szinten bedurrant hogy muszáj volt kihúzni akkor a magánorvosom pont nem ért rá, így a körzetihez mentem aki akkor épp betegszabin volt így a másik körzetihez kellett mennem akit sokan dicsértek és dolgozik magánként is, és ő is mondta hogy nincs mese húzni kell minél előbb. De nem engedtem így másnap a magándokim fogadott engem aki szintén mondta hogy muszáj kihúzni mert hiába a gyökérkezelés is, a törés végett a fogam annyira tönkrement hogy ha hozzáért volna a fúróval további darabkák estek volna le belőle és ahhoz hogy a fájdalmam megszüntesse gyökér kezelni kellett volna és utána talán feltudta volna építeni. Ha időbe mentem volna akkor gond nélkül helyre bírta volna hozni, ahogyan a körzetim és a helyettese is szintén mondták.
A húzás maga nem fájt csak kellemetlen volt de nem érdekel hátsó fogam volt a hunyó, látni nem látja a kutya sem, rágásnál már szinte észre sem veszem, hogy hiányzik.
Neked is azt mondom még most menj el míg nem késő, tudom sok a dolgod de szerintem 1 órát csak feltudsz szabadítani. Ha végképp nem jó ajánlom hogy vegyél 1 doboz ketodex fájdalomcsillapítót az jó a legdurvább fogfájásra is, igaz nem fog teljesen megszűnni, de nekem amikor vártam 1 napot sokat segített, vagy ég az Advil ultra forte is szintén jó ha esetleg bedurranna. Egyik sem olcsó gyógyszer sajnos ezer forint felett van de engem akkor ez érdekelt a legkevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!