Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az előbb letört egy darab a...

Az előbb letört egy darab a fogamból, baloldalt van lent, a bölcsességfogam mellet, talán rágófog, de nem tudom pontosan. Ezzel mielőbb célszerű lenne elmenni fogorvoshoz igaz? Vajon miért törhetett le csak így? :S

Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen spontán letöréseket általában már megelőzte egy előző repedés illetve elgyengült dentin rész. Azért érdemes elmenni dokihoz mert kevesebb részt kell majd eltávolítani ahhoz hogy feltudja építeni.

Nekem is úgy tört ki a rágófog közepéből egy darab hogy látszólag semmibaja nem volt, és egyszer csak éreztem a roppanást majd a kezembe került.. Most hétfőn voltam megcsináltatni és szépen helyre lett állítva.

21/F

2014. febr. 28. 14:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen! :) Hétfőn kérek is időpontot, remélem mihamarabb mehetek majd.
2014. febr. 28. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy szuvas belül a fogad, mielőbb menj, mert ilyenkor még meg lehet menteni.
2014. febr. 28. 15:06
 4/4 A kérdező kommentje:
A tapasztalatok alapján minimum két hetet várni kell sajnos :( De hétfőn mindenképp felhívom a fogászatot.
2014. febr. 28. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!