Gyökérkezelt fog fáj érintésre?
Több mint fél éve lett kezelve a fogam, gyökérkezelést kapott, fájt amikor elmentem a dokihoz. Először gyógyszeres tömést rakott bele, tisztította csatornákat, kiszedte az ideget, és gyökértömés. Jó volt minden, mostanáig. Utóbbi hónapokban már felfigyeltem rá, hogy néha evés közben ha ráharapok kellemetlen, nem mindig volt ez így. Aztán ma délutántól úgy fáj, hogy ha a nyelvemmel hozzá érek a fogamhoz fáj.. Kb annyira mint amikor mentem a dokihoz a kezelés előtt. Összeharapni most nem is merek, mert enyhén fogalmazva alattam minden barna lenne... -.- Szerintetek mi lesz a vége? Remélem holnap reggelig enyhül egy picit, aztán hétfőn doki... Már így is nagyon sok pénzt bele öltem ebbe a fogba, és így sem jó.. Ki fogja húzni, vagy újra gyökérkezelés, és újra ugyanolyan fájdalmas lesz a kezelés mint először?
Kinek van hasonló tapasztalata?
Amikor kiírtam a kérdést azután elmentem aludni mert annyira fájni kezdett, ha nem piszkáltam a nyelvemmel akkor is éreztem. Szerencsére túléltem az éjszakát, az előbb keltem fel. Holnap mindenképpen megyek, de attól félek, hogy kihúzza a fogamat, talán jobb is lenne.. De 18 évesen fog nélkül? Ha mosolyogni fogok szerintem látszódna. Itt egy kép melyik fogról van szó:
Mit gondoltok róla?
10 nap alatt meg lehet gyógyítani ezt a fogat? Mert azután kirándulni megyek, és nem leszek itthon. Nem szeretném ha fájdalommal kéne elmennem..
Csak azért, mert amikor kezelte a fogat, szeptembertől jártam egész október közepéig a dokihoz..
Sajnos nincs sok pénzem, hogy új fogat csináltassak.. Lehethogy idővel, de most biztosan nem.
És hogyha nem a fogam fáj, akkor ha újra gyökérkezel, és a gyökércsatornát tiszítja, fájni fog? Mert amikor ezt csinálta, nagyon fájt.. Nem adott érzéstelenítőt sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!