Hol van Budapesten az alábbiakban leírt,100%ban korrekt és tokéletes munkára torekvő magánfogászat?
/bocs a helyesírásért előre is, billentyűhiba miatt ékezetproblémák vannak/
Végigjártam már egy párat, Villányident, Dentalnumberone, hősok terei fogászat? Minddeel az a bajom hogy futószalag módjára kezelik a páciensekkel, míg kb 10 évvel ezelőtt ez nem volt. Most mindenhol korrektek, de modorosak és hidegek. Gyors rontgen, aztán neki is állnak az embernek, a pénz mozgatta rutin vette át az elvileg kovetendő humánus hozzáállást.
Így ugyan lehet precíz munkát végezni de kérdés hogy mennyire tartós
szóval a szempontok:
- Az első kezelésen teljes koru konzultáció, a panoráma rontgen után részletesen , lépésről lépésre megbeszéljuk a teljes teendőket, és lehetőleg van ha nem is mosolytervezés, de "rágástervezés", ahol a végén egy kiívánt állapot elérése a cél /tepasztalat: nekiesnek egyből az első lyukas fognak, oszt csá, jon majd a kovetkező/
- lehetőleg nem fúrja széjjel az egész fogat akkor is hogy ha egy kis lyuk van rajta /tapasztalataim szerint sokszor mintha aránytalanul sokat faragtak volna le egy fogból egy kis lyuk miatt, és egyszer gyokérkezelés lett egy ilyen a vége /
- kérdés esetén lehetőleg nem félrebeszélnek hanem egyenesen megmondják a választ /pl. sokszor megkaptam már h "minden eset más, nem lehet megmodnani h meddg fog kitartani ez a fog" mire visszakérdek h mégis tipp? válasz: "nem tudom!" --- ááááá, baxxus te vagy a fogorvos, nem?! ---na persze ez utóbbit csak gondolatban/
koszonom előre is a válaszokat
Én azt hittem, hogy minden fogorvos ilyen.
Az én fogorvosom pontosan illik a te elvárásodhoz, sajnálni tudlak, hogy te nem egy ilyent fogtál ki. :(
9. kerület - Laki Lóránt fogorvos
Pesterzsébet - Erzsébet dentál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!