Gyökérkezelés után lehet kávét inni ha nyitva a fog?
Figyelt kérdés
Tegnap gyökérkezelték az egyik fogam és egy pár napig nyitva marad, elfelejtettem megkérdezni ihatok-e kávét. Persze igyekszem úgy enni-inni hogy a lyukba semmi ne menjen...2015. máj. 28. 12:48
1/11 anonim válasza:
Gondolom nincs teljesen nyitva, hanem gyógyszeres vatta van beletömve. Ihatsz kávét, de csak óvatosan és próbáld a másik oldalon.
2/11 anonim válasza:
Minden tcsinálhatsz, amire nem kaptál tiltó utasítást. Az ideiglenes tömés tömörödni fog idővel, úgyhogy úgy kalkulálj, hoyg ha hosszan hordod, akkor minél jobban kíméld a fogat. De ha 1 hét múlva megcsináltatod, akkor még azt sem nagyon kell.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem tett bele semmit, vattát sem, teljesen nyitva van.
2015. máj. 28. 13:13
4/11 anonim válasza:
Az nem lehet. lehet, hogy csak az alján van és nem érzed.
5/11 A kérdező kommentje:
De köszönöm hogy válaszoltatok:)
2015. máj. 28. 13:14
6/11 A kérdező kommentje:
Háát nem tudom, a doki fúrt, fúrt, aztán azzal a csavaros dologgal a csatornákat tisztogatta, ezután rögtön mondta hogy kész, most nyitva marad hétfőig... nem emlékszem hogy utána bármit is tömködött volna bele pedig nagyon figyeltem.
Nem lehetne teljesen üresen hagyni? Pedig magándoki:/
2015. máj. 28. 13:19
7/11 anonim válasza:
Ha belenézel a fogba, rózsaszín?
8/11 anonim válasza:
Nem tudom, nekem 3 gyökérkezelt fogam van (sajnos) de soha nem hagyta nyitva. először ez a gyógyszeres vattás dolog, aztán pár nap múlva megcsinálta a gyógyszeres próbatömést és a harmadik alkalommal betömte. de teljesen nyitva sohasem volt, az nem is lenne jó, telemegy baktériummal, fúrhatja újra
9/11 anonim válasza:
Nekem már sok gyökértömést csinált egy nagyon jó magán-fogorvos. Soha nem tiltott semmitől amikor néhány napig "nyitva" hagyta, csak azt szokta mondani, hogy óvatosan szívogassam.
10/11 anonim válasza:
Talán nagyon gyulladt és azért hagyta nyitva, hogy távozhasson a genny, egyszer nekem is volt nyitva egy ideig, nagyon vigyázz, bele ne menjen étel.
Kávét nyugodtan ihatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!